Absolute boredom

Alex säger att jag inte uppdaterar tillräckligt. Problemet är att jag inte har något att uppdatera om! Dagarna ser ut som följande: Vakna upp runt 10-11 snåret, sedan tittar jag massa på tv-serier på Project free tv alternativt kollar runt på YouTube eftersom Spotify inte finns här. Har sett varenda musikvideo till mina favoritlåtar snart. Det gör jag tills jag börjar känna att jag borde göra något, vilket brukar betyda att jag går till gymmet och/eller stranden, kommer hem, duschar, äter och gör mig redo för att jobba.

Irländarna brukar sova till runt klockan tre, Adam brukar gå upp samtidigt som mig ungefär men så börjar han jobba vid 12 oftast, medan jag börjar jobba runt sju på kvällen.


Vissa dagar, som i torsdags, när jag jobbar dubbelpass blir det inte alls mycket gjort. Vaknar ungefär samma tid, äter lite, tittar lite på Youtube och sedan är det dags att göra sig redo för jobbet. Eftersom det är söndag idag betyder det att alla säkert kommer att gå ut ikväll vilket alltid slutar med att vi kommer hem runt 6 tiden på morgonen, efter att ha hängt på standard ställena: Först på jobbet (förra veckan kom någon ner med en 10 liters hink strawberry daiquiri, dröjer innan jag dricker det igen, och vi gick därifrån runt 2 eller så) sedan går alla till 29th apartment som stänger runt 3, då går alla vidare till antingen Robarta eller Pretty Please. Inget av ställena är så där vansinnigt roligt så jag förstår inte riktigt varför.

Förra söndagen när vi kom hem började jag tydligen prata i sömnen.. Emma sa att det lät som jag höll på att bli tokig och jag pratade i säkert 1.5 timma innan jag äntligen tystnade. Tur att ingen förstår vad jag säger för jag tror inte att det har gått så långt som att jag börjar prata engelska i sömnen också.

Men nu har jag hört att David kommer hit i nästa vecka och kanske sover på vår soffa (inte alls jättebekväm...) så då kanske jag tar mig i kragen och gör något. Alternativt övertalar Josh eller någon annan att hitta på något för nu börjar jag bli sugen på att surfa. De har kitesurfing här längs St.Kilda beach så det kan hända att jag ger mig på det någon dag.


Just det, pratade med Sanna häromdagen. Hon verkar tycka om London och vill stanna där. Så vem vet, det kanske är där jag hamnar sedan också, hann ju inte se så mycket när vi var där med jobbet....

-

Har inte så mycket nytt att uppdatera om...
Spenderade gårdagen på stranden med Emma och Josh. Eller ja, de kom dit efter att jag redan hade varit där ett par timmar. Brände mig lite på ryggen men det verkar redan ha lagt sig. Drog iväg på ett spinningpass senare på eftermiddagen, svettigt värre på båda ställena, vilket förmodligen resulterade i att jag förlorade flera liter vätska igår. Å andra sidan drack jag nog närmare 3-4 liter vatten så....

Ett par datum jag längtar till:
27 Februari - Hannes kommer hit!! :D Om så bara för en dag
2 Mars - Soundwave festival http://www.soundwavefestival.com/lineup Kolla lineupen så förstår alla varför!

Någon gång de kommande veckorna kommer även David (som vi träffade på flyget hit) dyka upp här i Melbourne, kan hända att jag börjar resa vidare med honom om han stannar längre än första veckan i mars (Kan inte missa Soundwave) men ingenting är säkert. Trivs rätt bra här med alla man lärt känna och det känns mest jobbigt att börja resa runt igen.

Imorgon är det Australia Day här, jag har en känsla av att jag kommer jobba större delen av dagen. Australien Open pågår också här i Melbourne men jag har inte varit där och tittat något. Adam, som jag bor med, var iväg igår och han sa att det var väldigt väldigt varmt...

Apollo Bay

Åkte iväg med ett par stycken i måndags för att campa längs Great Ocean Road eftersom det skulle bli bra väder. Tog även min första surflektion så nu kan jag knappt bärga mig innan jag får surfa igen! Nästan bättre än snowboard eftersom man inte slår sig lika mycket när man ramlar. Rätt svårt dock, lyckades väl ta mig upp på fötterna två gånger eller något bara. Hade tänkte gå upp tidigt idag, hyra en bräda och surfa under förmiddagen men vädret var ganska dåligt och vågorna var inget att ha så vi åkte hem istället.

Problemet med att umgås med folk som jobbar som kock är att de inte går med på att jag "inte gillar" en himla massa, så håll i dig nu mamma, senaste två dagarna har jag ätit zucchini/majs biffar, kammussla och bläckfisk. Vi hittade ett ställe där man kunde beställa in massa smårätter och ja, de hade lite annan smak än mig... De lät bli lammhjärnan tack och lov för det hade jag aldrig gått med på!

Nyårsbilder



Förbereder nyårsaftonBarterassen



Lite från nyår härnere. Helt tokigt!



Nyår

Idag kan det nog vara den varmaste dagen jag någonsin har upplevt.... Och det är inte ens stekande sol, bara jättejättevarmt. Gick till mataffären förut, och jag kan säga att jag går inte ut förrän ikväll igen... Möjligtvis för att duscha i vattenslangen utanför eftersom det bara finns varmvatten i våran dusch och det är det sista jag behöver nu.

I övrigt, nyår blev vad mangern lovade. Mycket jobb, mycket folk och lite sömn. Men så fort de släppte iväg mig från att sälja drinkbiljetter till att stå i en av alla 17 barer eller något, så gjorde det inte mig något för jag hade för roligt där för att vilja gå därifrån. Speciellt på nyårsafton, Emma kom och sa att ena managern sagt att vi kunde gå men då hade jag hamnat i "mainbar" så jag ville verkligen inte gå, så jag blev kvar där i några timmar till. Helt klart värt det! Blev dessvärre fast med drinkbiljetterna i 6 timmar igår innan jag gick till managern och bad om att få stå i bar istället eftersom jag höll på att dö av uttråkning.

Helt galna dagar, skulle verkligen vilja gå dit och fira nyår någon gång. Tänk er utomhusrave i två dagar, massa barer, massa folk, flera djs osv precis vid havet. Grymt! 

Ändå första riktiga slängen av hemlängtan nu, förstår det inte..


RSS 2.0