Update.

Ar nu i Phuket Town efter nagra dagar i Patong. Imorrn ska vi ta oss till Phi Phi och dar ska vi stanna i ungefar en vecka tror jag. Blir lite for korta stopp aven om jag inte velat stanna langre pa nagot av stallena vi varit pa. Men kanns bra att ha ett lite langre stopp nu iaf.

Sedan hade vi tankt ta Krabi och Koh Tao (tror jag det hette) Lena ville valdigt garna dit. Men jag och Tove tycker det blir alldeles for lang resa for att uppleva i princip samma som pa Phi Phi och Similan-oarna, dit vi har tankt aka sedan. Sa det blev lite andringar.... Nu funderar vi pa Ao Pang Nge ( eller nat sant) och Khao Sok.


Patong var finfint nar det gallde maten. Burger King, Pizza Hut osv osv :P Kan inte precis klaga aven om maten varit ratt sa overkomlig hitills. Ser for det mesta varre ut an vad det ar :) Lyckades utan nagra problem komma med en buss med en gang i morse. Svara var nar vi skulle av eftersom vi inte hade en aning om vart nagonstans.

Men nej. Jag pussa inte odlan. Den bara klattra runt pa mig. Kandes jakligt konstigt maste jag saga for den var inte precis liten.

Pannkakorna ska testas, har inte gjort det annu. Men maten skulle vara jattegod om det inte hade varit sa mycket konstiga grejor i ;-)

Regnar utav bara f.. har nu. En av askskurarna som brukar komma pa kvallarna. Men jisses vad det regnar.... Vilket betyder att jag far halla mig inne nu for jag har markt att mina tofflor blir skridskor pa gatorna med deras konstiga plattor nar det regnat eller ar minsta blott!! Har varit riktigt nara att aka pa arslet flera ganger nu. Sa kanskeeee jag kommer hem med en eller ett par brutna ben :P

Ska kila vidare nu. Mitt internet tar snart slut sa...

"Good guys goes to heaven, bad boys goes to Patong"

Hahaha finns verkligen en poang med det! Lite mer fart har kanske an  Nai Thon. Gick langs party-straket och fick en stor javla odla lagd over axlara. Lite laskigt faktiskt men de var lite sot^^

Har nu forflyttat oss till Patong som ni sakert forstar och nu har Tove joinat oss.

Annars inte mycket nytt pa var front. Har gjort nagon form av resrutt men vi far sa hur det gar med den..

Tjing

Slappisar...

Tjoho folk borta i snon =D (pa tal om sno sa kan jag inte lata bli att skratta ar er)

Har borta i varmen dar emot are varmt i fint daremot. Brant mig i ansiktet idag sa det kanns som att jag gjort en botoxinjektion i pannan men varre an sa ar det inte. I ovrigt har jag klarat mig finfint.

Gor inte sa manga knop nu ska jag saga er. Denna dagen har bestatt av att sova till narmare 12, sola o bada hela dagen och nu kakat lite =P

Pa tal om o ata ar jag sa sjuuuukt imponerad av mig sjalv!! =D
Igar tankte jag att: nudlar o kyckling bor ju vara atbart. Men ni skulle sett tallriken. Det var INTE vad jag Hade tankt med kyckling o nudlar!! Konstig jakla rora med massa konstiga grejor! Men jag at. Det ni. Och nu nar vi kaka. Tankte att fisk med citronsas o ris kanns fint. Och in kommer en hel javla fisk pa tallriken! Ar i alla fall glad att de hade tagit bort de inre organen! (vilket jag var tvungen o fraga lena om forst sa att det faktiskt var sa) Men jag at det med. Och javlar i min sjal. STARK! Kandes som jag hade havt x-antal pasar med chillinotter.


Annars lite skojiga grejor harifran ar att vi pa nagot vis lyckades anlagga en mindre swimmingpool i vart "badrum" pga toaletten =P Bara rann vatten fran den hela natten sa nar vi vakna i morse sa...Den poolen som inte finns pa hotellet egentligen fanns nu i vart badrum^^ Men kackerlackisarna ar borta nu iaf. Sa helt husdjursfritt bortsett fran nagra myggor men jag har inte fatt sa manga bett an.

Hm hm. Imorn kommer Tove. Vet inte an om vi drar harifran Nai Thon da. Kanske stannar har en natt till men det beror pa hur pigg Tove ar. Jag o Lena har pratat om Patong kanske. Men sedan vet ingen. Hander inte mkt har i Nai Thon. Litet slappt stalle som gor mig jatte rastlos. Men funkar for nagra dagar. Inte sett/hort en enda svensk, danske eller nat sant an. Tydligen mest ryssar har har jag fattat som=D Agaren till en restaurang fraga om vi var ryssar. =D


Har fatt tag pa adapter nu pa tal om ingenting, Hittade en precis harbredvid datorn igar sa. Men telefon leker sitt eget lilla liv. Tror inte den gillar varmen och fuktigheten. Ibland funkar knapparna, ibland inte. Har aven tagit nara bilder  nu sa ska val komma upp sa smaningom.

Men men. Ska val dra nu tankte jag. Menne.Ni far garna skriva era namn pa kommentarerna sa jag vet vem som skickat, men det ar skoj o lasa anda ^^

Hon lever!

Yes I'm alive:P Efter en nadigt  slitsam flygresa hit sitter jag har nu. Borjar undra vad fan jag gett mig in pa da allt verka jakligt latt hemma ;) Men det ordnar sig.

Varmt som busen ar det men det blaser en del. Brant mig pa foten av alla stallen eller sa ar det myggbett redan. Jag venne:P

Rummet vi har har doda kackerlackor men det ar najs. Har aven andra husdjur i form av sota odlor. Men jag borde ju vara van vid husdjur =D

Har inte hittat nat myggnat att kopa an och heller ingen adapter till eluttagen. Min mobil stendor snart sa. Det ar sa har ni vet att jag lever ;)

Men men. I'm off. Imorrn blir det sola o bada. Sov storre delen av tiden idag kanns det som pga dessa ackliga tidsskillnader.

Take off.

Yes box. Detta är nya bloggen avsedd för resan så ni vet att jag lever och så om jag inte får någon ordning på mobilen där nere. Hur mycket jag nu kommer kunna uppdatera är en annan femma men något inlägg ska jag väl kunna få ihop.

Så so long folks. Måste fixa det sista av packningen. Om tolv timmar sitter jag på flyget till Köpenhamn

RSS 2.0