-

Ar nu pa Koh Tao och dyker lite. Gjorde tva dyk idag och en fisk passade pa att ata upp sarskorpan pa mitt kna. Kittlades lite men jag var lite mer forberedd denna gangen om man jamfor med forra gangen en fisk at pa mig.

Imorgon ska jag dyka igen. Kvart over sju maste jag ga upp sa hua, borjar undra om jag inte har angrat mig. MEN! Man har chans pa att se tjurhaj pa det stallet vi ska vara pa sa =D Hoppas jag far se nat skojigt/

Men annars gar allt sin gilla gang. Har suttit vid poolen och kollat nar Lena lart sig grunderna nu i dagarna. Det och biljard i stort sett.


-

Har akt vidare till Koh Phangang  nu dar vi fatt asnajs boende for 300b/natt med pool, m.m. Poolparty ocksa :P Ska tydligen vara ett av de storsta och mest valkanda har, sa det blir spannande ikvall. Koh Phangang ar ungefar som Phi Phi fast storre och med trafik har vi kommit fram till.

Larde mig visst ingenting forra gangen sa min nasa ar aterigen smatt brand likasa min hogra axel och hogersida av halsen. Nasan kommer sakert trilla av en vacker dag... (Vilket vi f.o har ganska gatt om har) Flagar redan sa jag kanske inte ar sa solbrand nar jag kommer hem :P

Vi bodde pa Chaweng beach pa Koh samui och bus har det varit daligt med. Det enda skulle i sadana fall vara att vi sparkade igang AC dar vi bodde i Chaweng fast att vi hyrde med flakt bara. Men finns det sa finns det och da borde man passa pa att utnyttja det. (Sedan att vi fick en mindre oversvammning pga av kondens ifran den spelar inte sa stor roll)

Framover tanker vi ta oss till Koh Tao dar Lena ska ta dykcert och jag kommer val plaska i, jag med, dar nagonstans...

Men nu ska vi kolla laget pa poolpartyt eftersom det inte ar nagon fullmane och darmed inga fullmanefester, som denna on ar kand for.

-

Jao, ar framme nu och har lyckats ordna boende efter mycket om och men. Valdans akande hit o dit och annu mer vantan. Ar i alla fall pa Koh Samui, vilket betyder att vi akt tvars over hela landet ungefar och det tog oss hela dagen. Blir inget Malaysia och Lipe for min del vad det verkar... For langt att aka sa ja, vi blir val kvar har uppe i krokarna.

Nu vet ni att vi lever iaf och sova ar val de narmsta planerna. Har inte ens koll pa hur manga timmar jag varit vaken. Sedan mandag 04.00 svensk tid och da sov jag tre timmar. Nu ar den over 21 har,tisdag, sa borjar bli ratt schleten...

-

Nu bär det av igen. Med om möjligt mindre planering än sist men nu vet vi ju hur det är så det ordnar sig säkert.
Har fått ihop det mesta av grejorna och till och med lyckats få med mig försäkringslapp och liknande.

Fem över sex går tåget härifrån Växjö imorgon bitti och är framme i Göteborg runt nio. Flyget går klockan två så jag trodde det skulle bli flera dötimmar på Landvetter men jag åker hem till Lena en stund istället.

Annars så. Landar på Phuket runt halv 7 på tisdag morgon så vi har gott om tid att komma på vart vi vill ta vägen. Jag å min sida hoppas på Malaysia, men vi får se.

Får se hur många inlägg jag skriver här under tiden jag är därnere men ska väl försöka få upp något i alla fall.

RSS 2.0