-

Jao, ar framme nu och har lyckats ordna boende efter mycket om och men. Valdans akande hit o dit och annu mer vantan. Ar i alla fall pa Koh Samui, vilket betyder att vi akt tvars over hela landet ungefar och det tog oss hela dagen. Blir inget Malaysia och Lipe for min del vad det verkar... For langt att aka sa ja, vi blir val kvar har uppe i krokarna.

Nu vet ni att vi lever iaf och sova ar val de narmsta planerna. Har inte ens koll pa hur manga timmar jag varit vaken. Sedan mandag 04.00 svensk tid och da sov jag tre timmar. Nu ar den over 21 har,tisdag, sa borjar bli ratt schleten...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej!

Skönt att höra att det gått bra. Koh Samui är väl en liten mysig ö. Här har vi fått mer snö nu så det är inte utan att man blir avundsjuk på dej.

Hälsa Lena och så får ni ha det så bra.

2010-02-10 @ 07:53:28
Postat av: sara

härligt att ni är framme nu!

här hemma händer det inte överdrivet mycket, så hitta på massa bus så vi får ännu fler roliga historier!

btw, din spotyfi-lista går på högvarv här hemma ! ;D

2010-02-10 @ 13:37:29
Postat av: Maggan

Jaså, det blev Koh Samui denna gången! Det var fint där. Vi bodde på Lamai beach. Det var här apan bet Tommy, i närheten av Buddhatemplet på norra sidan. Vi var också ute med båt till Angthong national marine park. Kanske finns fina ställen att dyka där? Ha det gott!

2010-02-10 @ 16:17:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0